Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

středa 17. října 2012

Náušnice Swarovski HYACINTH




Podle našich statistik lze říci, že tento typ náušnic patří v Čechách k těm nejoblíbenějším; v této kolekci je firma Swarovski „oblékla“ do nového zvláštně zelenkavého kabátku, ačkoli ani zelenkavá není zcela výstižný termín. Dominantní je Erinite krystal, který mění barvu podle podkladu - pokud pod něj podložíte bílý papír, dá se říct, že má lehce zelenkavou barvu. Brus kamene ale způsobuje odlesky v barvě modré, takže výsledkem je cosi jako barva moře, nádherně měňavá modrozelená. Swarovski to „technicky“ označuje jako „Moonlight efekt“; prakticky je tato barva těžko uchopitelná a dle mého názoru ji pomocí běžné palety barev prostě nelze dost dobře popsat.
Kámen lemují krystaly upravené Pointiage© technologií, což by se dalo laicky vyjádřit tak, že mají opravdu vysoký lesk, který časem rozhodně nezmizí (samozřejmě pokud se budete k náušnicím chovat alespoň trochu pěkně). Barevná škála krystalů je od čiré po temně smaragdovou a po bocích náušnice jsou dokonce místy i zlatavé odstíny. Šperk je úchvatný, neuvěřitelně harmonický a zářivý, jednotlivé detaily splývají v jeden zcela dokonalý celek.

Náušnice mají standardní závěs bez zajištění. Swarovski přidal před jistou dobou jako pojistku gumové špuntíky, které si můžete umístit libovolně na náušnici, abyste zajistila, že Vám nevyklouzne z ucha. Jsou příjemně těžké, cítíte je, ale nemusíte se obávat nosit je celý den, uši Vás rozhodně bolet nebudou.


Pokud přemýšlíte o vhodném dárku, pak tyto náušnice jsou určitě důstojnou volbou.  Dá se říci, že jsou jedním ze symbolů šperků firmy Swarovski - kdo o tom i jenom něco málo ví, dokáže je rozeznat v jakémkoli provedení.


Žádné komentáře:

Okomentovat