Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

čtvrtek 25. října 2012

Swarovski prsten ANGELIC



Swarovski prsten ANGELIC je po všech směrech dokonalým šperkem – od svého klasického provedení, tj. jemné obroučky osázené decentními kamínky s velkým zářivým „krystalem“ ve středu prstenu, až po volbu vlastního kovu šperku. Rhodiovaná ocel je v tomto případě výbornou volbou, protože prsten nečerná ani tehdy, když si s ním náhodou umyjete ruce, a kamínky drží i při náročném denním nošení. Zpracování je jako vždy profesionální, šperk nikde nepřečnívá a nevadí, takže o něm ani nevíte. Centrální krystal je díky speciálnímu složení a technologii výroby (krystaly obsahují 32% oxidu olovnatého, což zvyšuje jejich tvrdost, čistotu a zářivost, a navíc jsou větišnou  upraveny speciální povrchovou úpravou) vysoce zářivý, což je snad patrné i z naší fotografie :-) Velmi sympatické je, že tyto vlastnosti neztrácí ani na denním světle nebo za běžného osvětlení. Jsme si jistí, že kdo si jednou koupí originální šperk Swarovski a má doma rovněž šperk se Swarovski elements, okamžitě je schopen rozpoznat rozdíl – jasu a třpytu kamenů, kterým se pyšní originály Swarovski a který časem neslábne, šperky s elementy stěží dosáhnou a dlouhodobě si jej neudrží. Takže pokud chcete udělat radost sami sobě, případně své přítelkyni nebo manželce, pak tenhle parádní prstýnek vřele doporučujeme.

A mimochodem – pokud hledáte ideální zásnubní prsten pro svou vyvolenou, pak jste našli.  V rozumné cenové relaci se Vám dostane skutečně skvělé kvality a bezchybného designu. ANGELIC je jedním z nejoblíbenějších prstenů Swarovski v Čechách. A když to bude to pravé, můžete klidně pokračovat ve vytvoření sady s přívěskem a náušnicemi ANGELIC – a máte vystaráno minimálně na dvě významné události :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat