Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

úterý 9. října 2012

Swarovski kolekce PODZIM / ZIMA 2012 vstupuje na trh!

jako tradičně každý půlrok jsme pro Vás naskladnili novou kolekci Swarovski Podzim / Zima 2012, tentokrát pod označením "Království šperků". Prohlédnout si ji můžete zde.
swarovskinewcollection

Swarovski se odklonil od přílišné extravagance kolekce Spring / Summer 2012 a nechal se inspirovat duchem aristokratického, multikulturního světa. Kreativní ředitelka Nathalie Portman nám tentokrát předestře opulentní scenérii inspirovanou barokem, s důrazem na minimalistické detaily. Kolekce byla stvořena pro moderní ženu dnešního světa.

Musíme konstatovat, že šperky jsou velmi povedené. Vybrali jsme pro Vás spíše elegantní a decentní šperky, místy se špetkou extravagance, které jsou potěchou pro oko a dokáží udělat radost. Věříme, že vzhledem k pomalu, ale jistě se blížícím Vánocům oceníte rozmanitost nabídky a dokážete si vybrat vhodný dárek pod stromeček.

Doufáme, že se Vám Swarovski kolekce Podzim/Zima 2012/2013 bude líbit a přejeme Vám příjemné chvilky strávené nad výběrem úchvatných mistrovských kousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat