Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

sobota 19. ledna 2013

Swarovski souprava SISSY



 Chystáte se na ples, šaty i boty už máte vybrané, ale stále to není ono… co tomu chybí? Ona pověstná třešnička na dortu? Jistě, šperk! Pokud máte ráda opulentnější styl a stěží viditelné perličky něžně se vinoucí kolem šíje nejsou právě Vaším nejoblíbenějším kouskem, může se stát, že Vás dnešní článek inspiruje.

Před Vánoci jsme představili Swarovski soupravu SHEILA, vášnivou a extravagantní. Dnes představujeme ještě jednu přenádhernou soupravu Swarovski s velmi příznačným názvem SISSY. Pakliže Vám vytane na mysli křehká, pečlivě upravená císařovna v úchvatné róbě s honosnými šperky, pak je to zcela správná asociace:-) Téměř až aristokratický ráz této soupravy, vzdáleně připomínající svou barevností a tvarem podzimní listí, pomůže vytvořit opravdu nesmazatelný dojem. Je nabíledni, že k takovýmto šperkům je jistá obezřetnost při volbě materiálu plesové toalety zcela namístě. Já si je umím představit na temném sametu v bordó nebo klidně i tmavě zelené barvě... Čím jednodušší hladký střih podtrhující přirozené linie, tím lépe. 

Barva vlasů není pro vyznění tohoto šperku příliš důležitá, není podstatné, jestli jej oblékne blondýnka, bruneta či zrzka – klíčový je jeho důstojný ráz a jistá noblesní uhlazenost. Rozevlátá a rozjařená róba v kombinaci s free účesem tedy asi nebude to pravé :-)
Šperky jsou ideální pro větší společenské příležitosti, které vyžadují velkou večerní toaletu. Jsou velice výrazné a masivní a pro celodenní nošení spíš nevhodné, jednak z výše uvedených důvodů a pak také proto, že jsou pro déletrvající nošení jednoduše těžké. Především náušnice po 4-5 hodinách s radostí sundáte. Inu, jak praví jedno krásné české přísloví: „Pro krásu je třeba i trpět“. Ale nebojte se, tak strašné to zase nebude. Náušnice budou sice asi těžší, než ony proklamované něžné perličky, ale zase je jisté, že se SISSY budete císařovnou, která rozhodně nezapadne v davu ;-)



 http://www.sperky-aurea.cz/eshop-swarovski-nausnice-sissy-rutheniovana-ocel-barevne-krystaly-488.html
http://www.sperky-aurea.cz/eshop-swarovski-privesek-sissy-rutheniovana-ocel-barevne-krystaly-487.html

Žádné komentáře:

Okomentovat