Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

sobota 10. listopadu 2012

ORNAMENTY SWAROVSKI


Jste pověrčiví? Většina z nás asi odpoví, že ne. A přesto, nestává se Vám, že když potkáte kominíka, automaticky nenápadně hledáte knoflík? Zaručeně najdete alespoň jednu drobnost, kterou často nevědomky děláte, nebo Vám to třeba alespoň krátce bleskne hlavou. Společnost Swarovski, stejně tak jako mnoho jiných tvůrců před ní, vytvořila domácí amulety pomáhající nosit zdraví, štěstí, lásku a prosperitu. A jak známo, když dva dělají totéž, není to totéž. Jako předloha posloužily tradiční orientální symboly, které firma Swarovski uchopila a zpracovala svým typickým způsobem. Nutno říci, že z toho vyšly velice pěkné kousky. Rozměrově jsou sice výraznější, do domu nebo bytu však velmi dobře zapadnou. Skvěle vyniknou obzvlášť tehdy, pokud jsou osvětlené nebo jimi v ideálním případě světlo přímo prochází. Vtip je totiž v tom, že krystaly, kterými jsou symboly osázené, nejsou vsazené do povrchu těla symbolu, ale procházejí skrz. Světlo tedy může krystaly volně prostupovat a vytvářet tak nekonečné duhové variace v závislosti na intenzitě světla, typu osvětlení a denní době … takže pokud máte garnýž a se zatahováním závěsů si moc hlavu nelámete, je to naprosto ideální místo. Amulety jsou celkově velice povedené – pozlacená ocel, krystaly a šňůrka a střapec v rudé barvě Vás hravě přenesou do Číny, ne-li přímo do zakázaného města k císařovu dvoru. Jsou ideálním dárkem pro přátele - pokud jste pozváni na kolaudaci jejich nového domu nebo bytu, nemůžete přijít s lepším dárkem. Totéž platí o Vašich blízkých - pokud nevíte, co přivézt rodičům pod stromeček, nemůžete se netrefit. Kvalita zpracování a značka Swarovski jistě neurazí ani zaryté skeptiky. A jestli opravdu fungují? Inu, co když přece :-)

Mimochodem na spodním snímku jsme chtěli prezentovat nádheru krystalů a trochu nám nevyšly barvy, blesk spolehlivě změnil ostře rudou na ostře růžovou. Přesto věřím, že Vás jeho krása uchvátí tak, jako nás :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat