Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

úterý 5. března 2013

INSPIRACE šperky Swarovski

Vážení čtenáři,

nafotili jsme pro Vás vybrané šperky z kategorie SALES na modelce v různých outfitech. Věříme, že si  pomocí těchto fotek dokážete lépe představit tvary a poměry šperků.

Důležitou změnou je, že jsme tentokrát nefotili "na kůži", ale zvolili jsme různé typy outfitů, které Vám, jak doufáme, budou inspirací jak šperky Swarovski ještě lépe nechat vyniknout! :-)

Šperky Swarovski jsou velmi dobře kombinovatelné, přestože fotka leckdy není příliš inspirativní. Ale proto jsme tu my s tímto blogem.

Dost slov, nechte se inspirovat a vytvořte si na naše dílo vlastní názor! :-)

Tým Šperky Aurea

Náhrdelník a náramek RHUM, při prvním pohledu šperk vhodný pro teenagerku, na druhý pohled, perfektní doplněk pro zralou ženu ve strohém kostýmu na důležitém na jednání :-)


Jednoduše úchvatná barva a nekomplikované provedení, šperk absolutně vhodný kdykoli a kamkoli :-) řeč je o přívěsku LEA TANZANITE, nejlépe doplněném prstenem NIRVANA TANZANITE.




Zdánlivě rockový, těžko kombinovatelný set PRISM Vám předvedeme jako úchvatný denní šperk zcela vhodný na kávu s přáteli či na procházku městem.


Šperky RACHEL lze skvěle kombinovat s koženou bundou a ležérním outfitem stejně tak jako s kostýmem, i přes svůj velmi typický vzhled je velice univerzálním a v mnoha směrech úžasným šperkem.





A poslední z dnešní procházky světem Swarovski je solitaire MERINGUE, nepostižitelný šperk úchvatné barvy rozbouřeného moře, elektrizující a magicky přitažlivý :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat