Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

středa 12. června 2013

NOVINKY V ESHOPU SWAROVSKI ORIGINAL

Zajímá Vás, co jsme pro Vás připravili?


Po uplakaném jaru se k nám mílovými kroky blíží léto. Doufejme, že nám vynahradí svého předchůdce a přinese sluníčko a teplo. Pro potěchu i inspiraci Vám přinášíme několik třeskutě letních tipů, nějaké nadčasové šperky a zajímavosti, ale hlavně také ochutnávku z plánovaného rozšíření sortimentu, o který jste nás upomínali.

1185925

Začneme netradičně, kouzlíčky “charms”
Letošní kolekce se opravdu vydařila, je veselá a barevná, plná slunce a tepla. Vybírat můžete z mnoha různých variací a navěšet je lze prakticky na jakýkoli jednodušší šperk. Fantazii se meze nekladou a pokud máte ráda opravdu originální šperky, tak s charms se můžete vyřádit do sytosti. Některé kousky už, nebo ještě nemáme, ale v červenci dorazí nová zásilka zboží, ve které jich bude spousta. 





Pokračujeme klasickými šperky
1179730Letní nálada a radost je cítit prakticky ze všech stvořených šperků, nová kolekce přímo hýří nápady. Za všechny doporučujeme teple zlaté šperky TASHA, či TACTIC. Pokud chcete být středem pozornosti na plážové párty, pak zvolte úchvatné TAMPICO MULTICOLORED. Zaručeně Vás nikdo nepřehlédne!
Klasické nadčasové šperky najdete napříč sortimentem. Co nám z klasiky chybí, je znova objednáno, nezbývá, než se těšit
Samostatnou kapitolou jsou šperky svatební, za všechny si dovolím upozornit na TRANQUILTY. Neskutečně zářivé, jasné a vskutku přepůvabné šperky. Pokud se letos máte stát nevěstou, pak vřele doporučuji právě tento šperk, který se svou povahou hodí stejně dobře k okázalé róbě, jako k jednoduchým splývavým šatičkám. Věřte, že ho unosíte i dávno po svém velkém dni!

1175321

Pánská kolekce
Je v nabídce novinkou. Nakoupili jsme pro Vás především manžetové knoflíčky, které jsou vděčným dárkem pro muže, ale dá se říci, že i ženy si dozajista vyberou. Kromě toho se můžete těšit na pouzdro na mobil, peněženku, či nějaké pěkné, ne příliš extravagantní přívěsky a náramky. Hlavně ale hit letošního roku – 16GB USB náramek. Perfektní a maximálně praktický dárek i pro sportovně založené muže, které si jinak na šperky moc nepotrpí. Svou povahou je velmi nenápadný a elegantní.



Doplňkový sortiment
Je v barvách umírněnější, ale ne zcela:-). Pera a USB pera jsou tradiční stálicí, nyní máme i několik jasně barevných kousků. Plánujeme přinést pro zpestření nabídky i nějaké barevné sluneční brýle a samozřejmě čím dál oblíbenější doplňky ke smartphoneům a tabletům. Těšit se můžete hlavně na stylusy a pouzdra.V tomto ohledu jsme volili tradičnější, ne zcela rozjásané barvy s myšlenkou, že léto jednou skončí a nadčasové barvy jsou přece jenom sázkou na jistotu.
1100869
Doufáme tedy, že Vás plánované novinky mile potěší a budeme se těšit na Vaši přízeň i v druhé polovině letošního roku.

Váš internetový obchod s originálními šperky Swarovski
www.sperky-aurea.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat