Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

sobota 17. května 2014

3 roky se Swarovski aneb zpověď od srdce z křišťálu :-)



Jmenuji se Martina a na blog přispívám od jeho začátku; někde jsem částečně vidět na fotkách, na facebooku jsem někde dokonce vidět celá :-) a kromě příspěvků na web jsem taky v kontaktu s Vámi.

Slyšeli jsme se po telefonu, četli po mejlu a s někým jsem měla tu možnost setkat se při zcela netypických osobních odběrech :-D, především v předvánočním čase. Musím říct, že většina mi zůstala nesmazatelně vrytá do paměti ;-) a doufám, že se spolu ještě uvidíme.

Komunikace s Vámi, zákazníky, je jedna z nejúžasnějších věcí na celém shopu - vyrovná se jí snad jenom přehrabování v nové kolekci, vždycky když dorazí :-D. A tak právě teď vymýšlím nějaký super program pro všechny z Vás, kdo se u nás zaregistrovali, pro všechny skvělé stálé zákazníky. Už půl roku si lámu hlavu a snad už je to skoro na světě. Doufám, že o prázdninách budu mít čas to domyslet a taky spustit. Mělo by to být něco zcela výjimečného, rozhodně ne dva newslettery týdně s výčtem zboží a slevami ... Asi proto mi to taky tak dlouho trvá :-D, a zároveň s tím taky rekapituluji ty tři roky, co se spolu vídáme...

S eshopem, který nabízí originální šperky Swarovski jsme začínali na podzim roku 2011. O prázdninách 2011 u moře jsme se definitivně rozhodli vybudovat obchod se světoznámou značkou, ale na vlastní pěst. A tak se začal rodit eshop. V první fázi se také jmenoval www.swarovski-original.cz, protože kličky spojené s právy ochranných značek nám byly v té době prozatím skryty. V listopadu, po příšerných anabázích na všemožných úřadech a tvorbě webu přišla první objednávka. Nikdy nezapomenu na to nadšení z ní...  

A pak následovala práce a práce a práce. Práce na eshopu totiž skutečně začíná až tehdy, když ho máte hotový a připravený prodávat :-), do té doby je to jen taková brnkačka. Pracně jsme budovali povědomí o webu, vysvětlovali rozdíly mezi opravdovým Swarovski a Swarovski z elementů a snažili se nedělat sobě (ani obrovskému nadnárodnímu korporátu) ostudu.
.
Ale dál ...
V roce 2012 o prázdninách jsme přešli na novou doménu www.sperky-aurea.cz a vytvořili jsme zbrusu nový eshop. Taky jsme přišli o pracně vybudovaný profil na FB /to byla velká škoda, měli jsme tam skvělé fanoušky/. Spousta práce byla potřeba udělat znova. A při té příležitosti jsme se rozšířili na Slovensko a do Polska. Letos jsme provozovnu firmy přestěhovali do větších prostor v Litomyšli a otevřeli jsme zde možnost osobního odběru. A to bude asi tak všechno, rozrůstat se už pro letošek nebudeme. Maximálně o nové kolegy :-) Budu se snažit vybudovat něco pro Vás, co Vás potěší a přinese Vám nějaký další užitek. A taky se budu snažit psát články o tom, co Vás zajímá /což mě přivádí k myšlence, že jsem naprosto otevřená jakýmkoli tipům a nápadům na emailové adrese Martina.Jirouskova@vicus-aurea.cz/.

Přes všechny komplikace, co nás na cestě potkaly si jich ale obrovsky vážíme a stejně tak chováme hlubou úctu k Vám, našim zákazníkům. Jste pro nás inspirací, jak dát eshopu nový rozměr, jak se vrátit zpět ke kořenům a posunout zákazníka zpět na první místo. Jak se vrátit k elegantnímu prvorepublikovému krámu na úrovni, přestože je online. Snad se nám to alespoň trochu daří, a hlavně dařit bude ...




Mějte se krásně
s křišťálovým srdcem na dlani se loučí / dočasně /

Martina


http://www.sperky-aurea.cz/eshop-swarovski-privesek-pepper-s-retizkem-rhodiovany-158.html




Žádné komentáře:

Okomentovat