Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

pondělí 21. ledna 2013

Valentýnské inspirace - udělejte si radost a darujte něco krásného!



Svátek sv. Valentýna u nás sice již zdomácněl, ale rozhodně tomu není tak dlouho, co jsme ho vzali na milost. Je to vlastně den jako každý jiný, liší se jenom tím, že jsme se rozhodli obdarovat něčím hezkým své blízké, které máme rádi a je nám s nimi hezky. Tak proč ne zrovna 14. února :-) ? Nebudeme Vás zdržovat rozepisováním historie, kdo svatý Valentýn byl a čím se tak vyznamenal, a přejdeme rovnou k věci. Zkusíme Vám v našem e-shopu navrhnout roztomilé, něžné i decentní dárky - stačí si jenom vybrat ten pravý!

 
Skutečnou lahůdkou a fenoménem téměř všude jinde ve světě (nicméně v Čechách šperkem jenom pro odvážné) je design série HELLO KITTY. Roztomilá kočička vzala za srdce celý svět, takže můžete na italských silnicích vidět růžové Ferrari Hello Kitty, lodičky Hello Kitty od světoznámých návrhářů a dokonce i tramvaj. Pokud své milované nebudete kupovat ani jeden ze shora uvedených artefaktů, co takhle Swarovski šperk HELLO KITTY? HELLO KITTY VALENTINE je přímo stvořená pro valentinský den – můžete volit mezi náramkem a přívěskem, obojí je typicky roztomilé. Rozhodně se domnívám, že tvůrčí žena dokáže tento netradiční, ve své podstatě jemný a nenápadný, ale velice trendy doplněk využít ke svému prospěchu a dodat jím jiskru jinak strohému outfitu. Z HELLO KITTY se stane příjemná společnice k riflím i ke kostýmku!

Pro milovníky tradičnějších šperků doporučujeme Swarovski srdce v mnoha provedeních – typický, nezaměnitelný tvar nenechá nikoho na pochybách, že jde o originál. Svým provedením jsou srdce velmi decentní a příjemná a dají se kombinovat téměř se vším, nikdy nezklamou.

Pokud Vaše milá ocení spíše náušnice, pak doporučujeme tolik typické Swarovski náušnice GALET – ze tří provedení jednoduše vyberte to pravé: brunetce GALET LIGHT AZORE BLUE, blondýnce rudé GALET MINI a zrzce třeba GALET CRYSTAL, křišťálově čisté.

Dobře, ale třeba pro přítelkyni, dobrou kamarádku nebo maminku? Co takhle Swarovski pero,figurku, nebo třeba amulet? Amulet domů pro štěstí, figurku na pracovní stůl pro potěchu oka, a pero? K podepisování důležitých dokumentů, na obchodní jednání anebo třeba k napsání románu, na který se už dlouho chystala…

A na závěr něco k Valentýnu od nás – na všechny produkty uvedené v tomto článku od nás dostanete 3% valentýnskou slevu :-)

Váš internetový obchod
Šperky Aura

Žádné komentáře:

Okomentovat