Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

úterý 15. ledna 2013

Swarovski náušnice SONATA




Schválně, že se Vám tyhle náušnice nezdají být nijak zvlášť úchvatné? Na obrázku vypadají docela průměrně a navíc, za ty peníze ... OMYL :-)

Swarovski náušnice SONATA jsou kompromisem mezi nápaditostí, romantikou a extravagancí. A co je nejdůležitější zdůraznit hned na začátku – jsou 10 cm dlouhé, což je přesně délka od ucha skoro až na rameno. Že se Vám to z obrázku nezdálo? Nevadí :-) Tato skutečnost spolu s jejich stylem charkaterizuje jejich nejsilnější stránku – jsou vhodným šperkem na společenské akce všeho druhu.
Náušnice třpytivě padají dolů z ucha a vrhají nádherné zlaté odlesky spolu s barevným spektrem paprsků od temně modré až po starorůžovou. Tato bohatá a nečekaná barevná škála přechází měkce a nenásilně z odstínu do odstínu, jak náušnice splývají k ramenům. Stříbrné perličky ve spodní části náušnic je úžasně oživí a posunou celkový dojem o třídu dál, než kdyby se návrhář striktně držel barev a použil perličky modré, tak jako v prvních dvou úrovních šperku.
Sama jsem blondýna a zlatá mi spíš nesluší, respektive neslušela, až do dneška :-). Náušnice SONATA jdou naprosto perfektně k blond vlasům a to i přesto, že jejich základem je zlatý tón. Skvěle sedly dokonce i tehdy, když jsem měla vlasy rozpuštěné.

Troufám si říct, že kromě klasického využití na večírky, firemní akce, plesy a tak dále je lze s úspěchem vzít i na běžné nošení. Vyžaduje to pouze přirozenou dávku sebedůvěry a jistou zručnost v kombinování oděvů s tak výrazným šperkem, ale pokud ráda experimentujete, určitě pro ně vymyslíte další a další využití. Jednak se budete skvěle bavit a kromě toho vytvoříte vždy úchvatnou kreaci.


Žádné komentáře:

Okomentovat